Jumaat, September 26, 2008

Misteri Bukit Putus


Selepas bermalam di Sri Jempol, pagi-pagi lagi aku dah nak bertolak ke Tampin melalui Bahau, Daripada situ aku terpaksa melalui Bukit Putus. Bukit Putus pun aku tak tahu di mana... tetapi ada orang pesan.. awas kat Bukit Putus. Aku check internet cari info jumpa dalam Malayaonline.net.

Forum dalam tu ada macam-macam seperti kata Little_duck:ni my uncle la ni punye cite..balik keje tgh mlm..lalu kt c2..selekoh pertame ok je..kedue,ketige pun ok..sampai la kt selekoh tokong cine (org kt cni yg pandai2 letak name tu)..sape2 yg penah lalu mesti perasannye selekoh yg ade anak air tu.kt c2 r bende tu turun ramai2 dri atas bukit tu turun kebawah.dh la ramai..pakaian kaler putih plak..yg betambah gile tu pakcik aku ckp..setiap 2org bwk 1 kerande..pun kaler putih gak..perghh..area bukit putus ni mmg tmpat paranormal buang/campak dieorg punye antu.dulu mase hospital lame k.pilah nk dipindahkan pun dieorg pungut sume penunggu2 kt hospital tu n campak kt bwh gaung tu jugak.yg eksiden mati pun ramai kt cni.ade sorg mamat ni plak cite die lain skit.ni kt area bukit sri menanti plak.balik keje tgh mlm gak,tgh bwk moto die nmpk ade bende mcm kaler putih tggu kt depan,mamat ni pun jln la wt sombong,jln punye jln..skali bende tu saing la plak ngn die..face to face beb..

dan Orange: aquh penah kene gak kat situh.
nmpk nenek kbayan.
anak aer??whatever..
aquh pgl aer terjun kcik.
dkt2 ngan situh gak la aquh nmpk.
tol2 kat slekoh.
a'ah syu..kat n9.from sremban-kp.
hospital lame kp ke brantu tuh??
waa..was born there..
ptt aquh pon psycho cket.hehe..
bru jerk td aquh lalu situh.
stakat aquh idop neyh skali jerk penah kene..
mak lang aquh lak nmpk kambeng gurun kat situh time maghrib.

Tapi aku tak tahu di mana aku sampai. Tapi kat satu selekoh aku nampak ada sebuah bengkel dan aku pun berhenti rehat. Seperti bengkel bas lama, tapi bilik airnya bersih... macam bilik air hotel siap air pancut dan moxek berkilat. Di sebelah bengkel ada rumah.. dinding kaca hitam.. nampak sunyi orang tiada... Ada dua biji bas kat situ. Tiba-tiba seorang pemandu bas hampiri aku dan bertanya tujuan aku.

"Dari mana nie," katanya.

Aku ceritakan segalanya dan tunjukkan buku log. Dia baca dan kemudian bergegas katanya nak ambil budak sekolah. Dia pergi kembali semula. Cepatnya.. Ada seorang budak lelaki keluar dari bas masuk ke dalam rumah.

Aku buat tak kisah.. sebelum bertolak meneruskan perjalanan aku sempat mandi di bilik air bagai hotel itu... sejuk airnya.

Menariknya... sampai di Melaka... aku tanya mereka yang arif laluan itu... di situlah Bukit Putus dan mana ada bengkel dan rumah di situ.... hahahaha

3 ulasan:

Sumuk berkata...

kata nak balik raya? tak balik lagi ke..

uncleseekers berkata...

jap lagi la sumuk.... kita raya kat cni dulu

Klinik Pembesar Penis berkata...

Www.klinikPembesarpenis.Com
Pusat Obat Kuat Sex Pria - Obat Alat Pembesar Penis - Alat Bantu Sex Pria Dan Wanita - Obat Pelangsing Badan Herbal, Dll...


Tersedia Juga :

Obat Kuat Sex Pria.
Obat Pembesar Penis.
Alat Pembesar Penis.
Minyak Pembesar Penis.
Alat Bantu Sex Pria.
Alat Bantu Sex Wanita.
Obat Pelangsing Badan.
Obat Penggemuk Badan.
Obat Penyubur Sperma.
Selaput Dara Buatan.
Pembesar Payudara.
Kesehatan Kecantikan.
Vimax Capsule Canada.

Kepuasan Customer Adalah Perioritas Bagi Kami, Terima Kasih
Selamat Berbelanja